Loading

Fotbal: Prandelli – ”Lui Mutu i-aş trage un şut în fund”

Cesare Prandelli, actualul selecţioner al naţionalei de fotbal a Italiei, a declarat în presa din peninsulă că i-ar trage ”un şut în fund” atacantului român Adrian Mutu, din cauza derapajelor pentru care a devenit deja celebru fotbalistul.

“Lui Adrian i-aş trage un şut în fund. Când eram împreună la Firenze credeam că a găsit echilibrul necesar, dar acum realizez că nu e aşa. Dacă Mutu ar fi avut şi alte calităţi în afară de cele tehnice, în mod cert ar fi avut altă carieră. Din păcate, din când în când îşi pierde cumpătul, se enervează. Din acest motiv zic că i-ar prinde bine nişte şuturi în fund”, a afirmat Prandelli, un om foarte important pentru cariera lui Mutu, cu care a lucrat la Parma şi Fiorentina.

Ultima zi de suspendare a lui Mutu va fi cea de joi 28 octombrie, iar antrenorul Sinisa Mihajlovic intenţionează să-l folosească duminică, în meciul cu Catania, din deplasare. ”Am vorbit cu Adrian şi e liniştit şi concentrat. Va face deplasarea la Catania, dar nu m-am decis dacă îl voi folosi din primul minut, sau dacă va fi rezervă, deoarece nu a jucat de 10 luni şi îi lipseşte ritmul unui meci”, a declarat antrenorul Fiorentinei.AGERPRES

1 comentarii:

Onmusique.info spunea...

Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
Contact: onmusique@yahoo.com
Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!