Loading

Traficul rutier din Capitală, blocat de protestul de miercuri. Meteorologii anunţă ploaie şi frig

Trasee modificate ale autobuzelor, străzi închise sau cu restricţii de circulaţie, mii de poliţişti şi jandarmi mobilizaţi în stradă sunt doar câteva din consecinţele acţiunilor ample de protest organizate, miercuri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, de cele cinci confederaţii sindicale.

Traficul rutier din Capitală, blocat de protestul de miercuri. Meteorologii anunţă ploaie şi frig (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a fost prima instituţie care a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, măsurile luate pentru buna desfăşurare a mitingului şi a marşului de miercuri: unele străzi vor fi închise, altele restricţionate, iar parcarea maşinilor în zona de protest va fi interzisă cu o seară înainte.

Începând de marţi, la ora 20.00, va fi restricţionată parcarea maşinilor în Piaţa Victoriei, Piaţa Constituţiei, alveolele de pe Şoseaua Kiseleff şi de pe traseul de deplasare al manifestanţilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii şi Bulevardul Libertăţii.

Totodată, în noaptea de marţi spre miercuri, începând cu ora 24.00, va fi restricţionat traficul în Piaţa Victoriei, pe două benzi de circulaţie, dinspre Piaţa Romană către Monumentul Aviatorilor, precum şi în Piaţa Constituţiei, două benzi de pe Bulevardul Libertăţii, sensul dinspre Bulevardul Naţiunile Unite către Calea 13 Septembrie.

0 comentarii: